Magna Mater, 5.000 B.C, Tumba Madžari, Skopje, Macedonia

If you want to buy the book please send an E mail to svtlnsimonoska@gmail.com stating your name and address. The price of the book for Canada, Australia and USA is EUR 25,00 including postage and handling. The price for Europe is EUR 20 including postage and handling. We will answer your E mail and give you payment instructions.

If you have a PayPal acc you can easily transfer money to the E mail address: svtlnsimonoska@gmail.com.

The book(s) will be dispatched 2-3 working days after the payment is received. 

 

Ако сакате да ја купите книгата, пратете емаил на svtlnsimonoska@gmail.com, кајшто ќе ја напишете вашата адреса. Ќе ви одговориме и ќе ви го објасниме начинот на плаќање.

Ако имате сметка со PayPal можете да платите на емаил адресата, svtlnsimonoska@gmail.com

Книгата ќе ви биде испорачана 2-3 дена после приемот на парите, на сметка. Цената на книгата за Канада, Австралија и САД е 25 евра вклучувајќи го превозот. За Европа чини 20 евра вклучувајќи ја поштата.